• کتاب «دهکده و کدخداهایش» منتشر شد

به همت گروه مطالعات فرهنگی و اجتماعی پژوهشگاه فضای مجازی و با همکاری پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی؛

کتاب «دهکده و کدخداهایش» منتشر شد

کتاب «دهکده و کدخداهایش»، با گزینش و ترجمه محسن بدره، عضو هیئت علمی دانشگاه الزهراء سلام الله علیها، به همت گروه مطالعات فرهنگی و اجتماعی پژوهشگاه فضای مجازی و با همکاری پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی، از سوی انتشارات سوره مهر، منتشر شد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه فضای مجازی، کتاب «دهکده و کدخداهایش»، با گزینش و ترجمه محسن بدره، عضو هیئت علمی دانشگاه الزهراء سلام الله علیها، حاصل فعالیت گسترده گروه مطالعات فرهنگی و اجتماعی پژوهشگاه فضای مجازی و گروه مطالعات رسانه پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی، در زمینه کاستن از فقر و فقدان ادبیات نظری در حوزه «مطالعات رسانه‌های اجتماعی»، محسوب می‌شود.

از همین رو، کتاب حاضر یکی از یکی از آثار این مجموعه است که با رویکردی انتقادی و از منظر اقتصاد سیاسی، به تحلیل ظهور و گسترش اینترنت و رسانه‌های اجتماعی پرداخته است.

کتاب یاد شده، دو بخش کلی را در بر دارد که عبارتند از:

1. اقتصاد سیاسی ارتباطات بین‌الملل
      2. اقتصاد سیاسی اینترنت و رسانه‌های اجتماعی

لازم به ذکر است که هر بخش نیز، خوانش‌هایی را در حوزه‌های موضوعی یاد شده در بر دارد.