• سری گفت و گوهای آنلاین با موضوع شبکه های اجتماعی و تاثیرگذاری اجتماعی

به همت پژوهشگاه فضای مجازی و با همکاری پژوهشکده علوم شناختی و مغز دانشگاه شهید بهشتی برگزار می شود:

سری گفت و گوهای آنلاین با موضوع شبکه های اجتماعی و تاثیرگذاری اجتماعی

سری گفت و گوهای آنلاین با موضوع شبکه های اجتماعی و تاثیرگذاری اجتماعی به همت پژوهشگاه فضای مجازی و با همکاری دانشگاه شهید بهشتی برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه فضای مجازی، این نشست با سخنرانی اینگمار وبر مدیر پژوهش های محاسبات اجتماعی مرکز پژوهش های محاسباتی فطر و طه یسری دانشیار دانشکده جامعه شناسی دانشگاه کالج دوبلین در اسکای روم پژوهشگاه فضای مجازی برگزار خواهد شد.

بر اساس این گزارش، محور سخنران نخست گردآوری شده برای سود، بازاستفاده شده برای منفعت اجتماعی استفاده از داده های تبلیغاتی برای پایش توسعه بین المللی و محور دوم سخنرانی تشریح اولین تجزیه و تحلیل داده های ابتکار نظارتی توییتر خواهد بود.

این ارائه به زبان انگلیسی روز چهارشنبه 4 اسفند ماه ساعت 3 عصر در اسکای روم پژوهشگاه فضای مجازی برگزار می شود.