نشست علمی «شکاف نسلی در زیست‌بوم فضای مجازی»

بیست و ششمین نشست علمی دفتر مطالعات اسلامی و ارتباطات حوزوی با همکاری نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه تهران و با عنوان «شکاف نسلی در زیست‌بوم فضای مجازی» برگزار می‌شود.

نشست علمی «شکاف نسلی در زیست‌بوم فضای مجازی»، به همت دفتر مطالعات اسلامی و ارتباطات حوزوی با همکاری نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه تهران، روز پنجشنبه مورخ 11 شهریور ماه، برگزار خواهد شد.

نشست یاد شده با حضور حجت‌الاسلام دکتر محسن انبیائی، دکترای فلسفه دین و عضو شورای فکری دفتر مطالعات اسلامی پژوهشگاه فضای مجازی و حجت الاسلام اخوی، روانشناس و مدیر مرکز مشاوره ماوا، از ساعت 11 الی 13، نشست به دو صورت مجازی و حضوری (بارعایت پروتکل های بهداشتی)، برگزار می‌شود.

کسب اطلاعات بیشتر و درخواست حضور و دریافت لینک ورود به نشست به شناسه @oisc_amuzesh در پیام‌رسان ایتا پیام بدهید.

گالری