برگزاری نشست علمی «رهاورد نظریه حکمرانی اجتهادی برای ساماندهی به زیست مجازی»

چهارمین نشست از سلسله نشست‌های علمی «جهان اسلام در عصر فضای مجازی» با موضوع «رهاورد نظریه حکمرانی اجتهادی برای ساماندهی به زیست مجازی»، به همت دفتر مطالعات اسلامی و ارتباطات حوزوی پژوهشگاه فضای مجازی و با مشارکت معاونت ارتباطات و بین‌الملل حوزه‌های علمیه، مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر، خبرگزاری ابناء، مؤسسه آینده‌پژوهی جهان اسلام و نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در پردیس فارابی دانشگاه تهران، با ارائه آیت‌الله محمدحسین ملک‌زاده مبلغ دینی در عرصه بین‌الملل و از اساتید عالی دروس خارج فقه و اصول حوزه علمیه و دانشگاه، برگزار می‌شود.

زمان برگزاری این نشست در تاریخ سه‌شنبه 15 تیر ماه، راس ساعت 9 صبح می‌باشد که با توجه به وجود محدودیت‌های کرونایی، به صورت مجازی و برخط برگزار خواهد شد.

محورهای این نشست علمی عبارتند از:
      • مبادی، مقومات و مؤلفه‌های حکمرانی اجتهادی
      • وجوه امتیاز حکمرانی اجتهادی نسبت به نظریات رقیب
      • تطبیق حکمرانی اجتهادی بر فضای مجازی
      • تأثیر حکمرانی اجتهادی بر تعاملات مجازی انسان
      لازم به ذکر است که برای حاضرین در جلسه که خلاصه‌ای از نشست، به زبان فارسی ارائه نمایند، گواهینامه معتبری از طرف «مرکز ملی فضای مجازی» صادر خواهد شد.

پیوند ورود رایگان به نشست