نشست مجازی «حضور زن مسلمان در فضای مجازی، هست‌ها و باید‌ها»

دومین نشست از سلسله نشست‌های علمی «جهان اسلام در عصر فضای مجازی» با موضوع «حضور زن مسلمان در فضای مجازی، هست‌ها و باید‌ها» با ارائه حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر یحیی جهانگیری استاد حوزه و دانشگاه، به همت دفتر مطالعات اسلامی و ارتباطات حوزوی پژوهشگاه فضای مجازی و مشارکت معاونت ارتباطات و بین‌الملل حوزه‌های علمیه، مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر، خبرگزاری ابناء، مؤسسه آینده‌پژوهی جهان اسلام و نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در پردیس فارابی دانشگاه تهران، برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه فضای مجازی؛ زمان برگزاری این نشست در تاریخ سه‌شنبه 4خرداد ماه، راس ساعت 17:00 می‌باشد که با توجه به وجود محدودیت‌های کرونایی، به صورت مجازی و برخط برگزار خواهد شد.

لازم به ذکر است که این نشست مجازی به زبان انگلیسی ارائه خواهد شد و به حاضرین در جلسه که خلاصه‌ای از نشست، به زبان فارسی، انگلیسی یا عربی ارائه نمایند، گواهینامه معتبر به زبان انگلیسی از طرف «مرکز ملی فضای مجازی» و «مرکز ارتباطات و بین‌الملل حوزه‌های علمیه» صادر خواهد شد.

پیوند ورود رایگان به نشست:

زوم

دانه