اولین نشست از سلسه جلسات جمع اندیشی رگولاتوری بلاکچین

اولین نشست از سلسه جلسات جمع اندیشی رگولاتوری بلاکچین با موضوع «مواجهه دولت ها با فناوری بلاکچین در ایران و جهان»، با حمایت پژوهشگاه فضای مجازی، روز شنبه مورخ 11 اردیبهشت ماه سال 1400 ساعت 15 الی 17 برگزار خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه فضای مجازی، اولین نشست از سلسه جلسات جمع اندیشی رگولاتوری بلاکچین با موضوع «مواجهه دولت‌ها با فناوری بلاکچین در ایران و جهان»، با حمایت پژوهشگاه فضای مجازی و اندیشکده سیاستگذاری اقتصادی تهران، روز شنبه مورخ 11 اردیبهشت ماه سال 1400 ساعت 15 الی 17 برگزار خواهد شد.

دکتر محمدرضا قدوسی (فعال و کارآفرین حوزه بلاک‌چین) با موضوع «رویکرد رگولاتوری در جهان» و مهندس حمیدرضا طهماسبی (پژوهشگر رگولاتوری رمزارزها) با موضوع «رویکرد رگولاتوری در ایران»، ارائه‌دهندگان این نشست هستند.

از جمله صاحب نظران مدعو در این رویداد نیز می‌توان به دکتر مهدی نوری (دکتری و مدرس اقتصاد دانشگاه تهران)، دکتر بنی طبا (پژوهشگر اقتصادی)، دکتر میرزاخانی (پژوهشگر مرکز پژوهش، توسعه و مطالعات اسلامی سازمان بورس و اوراق بهادار) و مهندس یعقوبی (رئیس واحد بلاک‌چین شرکت خدمات انفورماتیک) اشاره کرد.

برای ثبت نام و حضور در این نشست، اینجا کلیک کنید.