برگزاری کارگاه «آینده پژوهی فضای مجازی»

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه فضای مجازی، دهمین کارگاه آموزشی دفتر مطالعات اسلامی و ارتباطات حوزوی پژوهشگاه با موضوع «آینده پژوهی فضای مجازی» توسط حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر احمد کوهی پژوهشگر آینده پژوهی و مدرس حوزه و دانشگاه، در روزهای نهم و دهم اردیبهشت ماه (پنجشنبه و جمعه) از ساعت 10 الی 15 برگزار می‌شود.

در روز اول این کارگاه به بررسی «روندپژوهی و پیامدپژوهی روندهای اصلی مؤثر بر آینده فضای مجازی» و در روز بعد به «تحلیل لایه‌ای علّی در مورد مسائل اصلی فضای مجازی» پرداخته می‌شود.

این کارگاه به صورت حضوری و در سالن جلسات دفتر مطالعات اسلامی پژوهشگاه فضای مجازی برگزار می‌شود. با توجه به اعمال محدودیت‌های کرونایی، ظرفیت این کارگاه محدود است. علاقه‌مندان برای ثبت‌نام در این کارگاه و کسب اطلاعات بیشتر به شناسه @oisc_amuzesh در پیام‌رسان ایتا مراجعه نمایند.

لازم به ذکر است برای شرکت‌کنندگان در کارگاه گواهی‌نامه معتبر صادر می‌گردد.