وبینار «راهبرد فرهنگی انقلاب اسلامی در عرصه فضای مجازی»

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه فضای مجازی؛ وبینار «راهبرد فرهنگی انقلاب اسلامی در عرصه فضای مجازی» روز سه شنبه، مورخ ۲۱ بهمن ۹۹ ساعت 10:30 الی ۱۲، با حضور سرپرست گروه فرهنگی و اجتماعی پژوهشگاه فضای مجازی، برگزار خواهد شد.

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه الزهرا (س) به مناسبت فرارسیدن دهه فجر وبینار «راهبرد فرهنگی انقلاب اسلامی در عرصه فضای مجازی» را روز سه شنبه، مورخ ۲۱ بهمن ۹۹ از ساعت 30/10 الی ۱۲، با حضور امیررضا باقرپور شیرازی، سرپرست گروه فرهنگی و اجتماعی پژوهشگاه فضای مجازی(مرکز ملی فضای مجازی) و دکتر ایمان عرفان منش، عضو هیات علمی دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه امام صادق (ع) برگزار خواهد کرد.

لازم به ذکر است که ورود به این رویداد علمی برای عموم علاقمندان آزاد است و به شرکت‌‎کنندگان در جلسه گواهی نامه اعطا می‌گردد.

علاقه‌مندان به حضور در این وبینار آنلاین، می‌تواند از طریق پیوند‌های زیر، در نشست حضور یابند.