انتشار کتاب «اخبار جعلی در عصر پسا حقیقت»

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه فضای مجازی، کتاب «اخبار جعلی در عصر پسا حقیقت»، به زودی و به همت گروه مطالعات فرهنگی و اجتماعی پژوهشگاه فضای مجازی منتشر خواهد شد.

بحث پیرامون موضوع انتشار اخبار جعلی، همزمان با رویدادهای انتخابات ریاست جمهوری سال 2016 ایالات متحده آمریکا و اتهام این کشور به روسیه مبنی بر انتشار اخبار جعلی و جنگ اطلاعات در راستای ایجاد اختلال در روند انتخابات، داغ شد. «اخبار جعلی در عصر پسا حقیقت» عنوان کتابی است که به کوشش دکتر محمدحسین ساعی، عضو هیئت علمی دانشگاه صدا و سیما و همت گروه فرهنگی اجتماعی پژوهشگاه فضای مجازی برای رفع خلأ مذکور در آینده نزدیک منتشر خواهد شد.
      این اثر مکتوب، با روش‌های اسنادی و کتابخانه‌ای، در پی جمع‌آوری مقالات و کتب شاخص جهان در حوزه اخبار جعلی برآمده و دستیابی به دیدگاهی جامع در این زمینه را در دستور کار دارد.