برگزاری جلسه دوم شورای گروه مطالعات اخلاقی پژوهشگاه

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه فضای مجازی، جلسه دوم شورای گروه مطالعات اخلاقی پژوهشگاه در روز یکشنبه مورخ 10/8/99 از ساعت 8:30 الی 9:30 به صورت مجازی برگزار شد.

در این جلسه که با موضوع بررسی طرح کتاب سویه‌های اخلاقی فضای مجازی برگزار شد، طرح کتاب مذکور توسط آقای محمدمهدی نصر هرندی مسئول گروه مطالعات اخلاقی پژوهشگاه ارائه شد و حاضرین به بیان دیدگاه‌ها و نقدهای خود پیرامون این طرح پرداختند. مقرر است که طرح حاضر که توسط دکتر مسعود صادقی دکتری فلسفه اخلاق دانشگاه قم و عضو گروه اخلاق پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه پیشنهاد شده است، ضمن بررسی ماهیت و ذات اینترنت به لحاظ هستی‌شناسی و تبیین مختصات اخلاق سایبر، به بررسی ده مورد از سویه‌های اخلاقی مطرح فضای مجازی پرداخته و پس از برشماری چالش‌های آن‌ها به بیان راهکارهای مواجهه با این چالش‌ها به خصوص در حوزه حکمرانی و سیاست‌گذاری فضای مجازی بپردازد.

شایان ذکر است که در این نشست دکتر سعید نریمان، دکتری اندیشه سیاسی دانشگاه تربیت مدرس و استادیار پژوهشی شورای عالی انقلاب فرهنگی، محمدهادی محمودی، دانش‌آموخته دکتری عرفان اسلامی پژوهشکده امام خمینی و پژوهشگر فلسفه غرب، مهدی خلیلی، دانش‌آموخته دکتری فلسفه علم و فناوری دانشگاه شریف و محقق وابسته دانشگاه فو آمستردام، ابوطالب صفدری، دانش‌آموخته دکتری فلسفه علم و فناوری دانشگاه شریف و عضو اندیشکده مهاجر، سعیده بابایی، دانش‌آموخته دکتری فلسفه علم و فناوری پژوهشگاه علوم انسانی، سبحان جلیلیان، کارشناسی ارشد فلسفه علم دانشگاه شریف و پژوهشگر فلسفه و اخلاق فناوری، بهزاد خداقلی‌زاده، دانش‌آموخته ارشد فلسفه علم شریف و عضو اندیشکده مهاجر و محمدمهدی نصر هرندی، مسئول گروه مطالعات اخلاقی پژوهشگاه حضور داشتند.