برگزاری نخستین جلسه شورای گروه مطالعات اخلاقی پژوهشگاه

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه فضای مجازی، جلسه نخست شورای گروه مطالعات اخلاقی پژوهشگاه در روز دوشنبه مورخ 8/4/99 از ساعت 15:00 الی 17:00 با حضور سرپرست پژوهشگاه، آقای دکتر عبدالحسین کلانتری، برگزار شد.

در این جلسه که به عنوان مقدمه آغاز رسمی فعالیت شورای یاد شده و با موضوع تبیین نقش گروه مطالعات اخلاقی در پژوهشگاه فضای مجازی، برگزار شد، گزارشی از عملکرد یک ساله این گروه در سال 1398 ارائه گردید. علاوه بر این، در نشست یاد شده، مباحثی پیرامون نقش شورای گروه مطالعات اخلاقی و آیین نامه فعالیت این شورا، مطرح شد.

لازم به ذکر است که در این نشست دکتر محمد خندان، دکتری علوم کتابداری و اطلاع‌رسانی دانشگاه تهران، عضو هیئت علمی دانشگاه تهران، دکتر مهدی شقاقی، دکتری علم اطلاعات، عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی، دکتر محمود مقدسی، دکتری فلسفه دانشگاه شهید بهشتی، مترجم و پژوهشگر حوزه فلسفه اخلاق، دکتر سعید نریمان، دکتری اندیشه سیاسی دانشگاه تربیت مدرس، استادیار پژوهشی شورای عالی انقلاب فرهنگی، دکتر جواد درویش، دکتری فلسفه علم و فناوری دانشگاه شریف، مشاور معاونت فرهنگی دانشگاه شریف، مهدی خلیلی، دانش‌آموخته دکتری فلسفه علم و فناوری دانشگاه شریف، محقق وابسته دانشگاه فو آمستردام، ابوطالب صفدری، دانش‌آموخته دکتری فلسفه علم و فناوری دانشگاه شریف، عضو اندیشکده مهاجر، سبحان جلیلیان، ارشد فلسفه علم دانشگاه شریف، پژوهشگر فلسفه و اخلاق فناوری، بهزاد خداقلی‌زاده، دانش‌آموخته ارشد فلسفه علم شریف، عضو اندیشکده مهاجر، امیرعباس رکنی، دانش‌آموخته ارشد حقوق دانشگاه علوم قضایی، پژوهشگر حوزه اخلاق و حقوق و محمدمهدی نصر هرندی، مسئول گروه مطالعات اخلاقی پژوهشگاه، به ارائه دیدگاه‌ها و نظرات خود پرداختند.