برگزاری نخستین جلسه شورای گروه مطالعات فرهنگی و اجتماعی پژوهشگاه

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه فضای مجازی، جلسه نخست شورای گروه مطالعات فرهنگی و اجتماعی پژوهشگاه در روز دوشنبه مورخ 26/3/99 از ساعت 15:30 الی 17:30 با حضور سرپرست پژوهشگاه، آقای دکتر عبدالحسین کلانتری، برگزار شد.

در این جلسه که با موضوع تبیین جایگاه گروه مطالعات فرهنگی و اجتماعی در مرکز ملی فضای مجازی، برگزار شد، گزارشی نیز از عملکرد یک ساله این گروه در سال 1398 ارائه گردید. علاوه بر این، در نشست یاد شده، رویکردهای مختلفی نیز نسبت به نقش شورای گروه مطالعات فرهنگی و اجتماعی در پژوهشگاه مورد بحث و بررسی قرار گرفت که نهایتا تصمیم‌گیری راجع به آن به جلسات آتی موکول شد.
      لازم به ذکر است که در این نشست آقایان دکتر سید جمال الدین اکبرزاده جهرمی (عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی)، دکتر احسان شاه قاسمی (عضو هیئت علمی دانشگاه تهران)، دکتر مهدی اسلامی (عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی)، دکتر سید مهدی ناظمی (دکتری فلسفه غرب از دانشگاه اصفهان) دکتر محسن صبوریان (عضو هیئت علمی دانشگاه تهران)، دکتر سید محمدرضا اصنافی (دکتری مدیریت رسانه از دانشگاه آزاد اسلامی)، دکتر محمدحسین بادامچی (دکتری جامعه‌شناسی از پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی)، دکتر مجید سلیمانی (عضو هیئت علمی دانشگاه تهران)، یحیی شعبانی (دانش آموخته دکتری فلسفه علم و فناوری پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی) و مهندس محمدحسین انتظاری به ارائه دیدگاه‌ها و نظرات خود پرداختند.