کانون علمی فضای مجازی مدرسه علمیه معصومیه راه اندازی شد

کانون علمی فضای مجازی مدرسه علمیه معصومیه قم، با همکاری دفتر مطالعات اسلامی و ارتباطات حوزوی پژوهشگاه فضای مجازی، راه‌اندازی شد.

معاونت پژوهشی مدرسه علمیه معصومیه قم با همکاری دفتر مطالعات اسلامی و ارتباطات حوزوی پژوهشگاه فضای مجازی، در راستای آماده­سازی طلاب جوان برای ورود به عرصه پژوهش­های اسلامی فضای مجازی و با هدف بهره‌گیری از ظرفیت‌های علمی نخبگان حوزوی در فرایند تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری‌های حوزه فضای مجازی کشور اقدام به راه‌­اندازی کانون علمی فضای مجازی در این مدرسه نموده است.

این کانون بستری است برای رشد و ارتقای علمی طلاب در حوزه مطالعات اسلامی فضای مجازی و درصدد است تا از طریق برگزاری برنامه‌­های مختلف، زمینه ورود علمی و پژوهشی طلاب به مباحث فضای مجازی را فراهم سازد. لازم به ذکر است که اغلب طلاب مدرسه علمیه معصومیه، از فارغ‌التحصیلان ارشد و دکتری دانشگاه‌ها در رشته‌ها و گرایش‌های مختلف هستند.