اعضای دفتر مطالعات اسلامی و ارتباطات حوزوی پژوهشگاه فضای مجازی، با آیت الله سید صمصام الدین قوامی، رئیس بنیاد فقهی مدیریت اسلامی دیدار و گفت‌وگو کردند.

آیت الله قوامی، رئیس بنیاد فقهی مدیریت اسلامی در این دیدار بیان داشت:
      «مدیریت در فضای مجازی باید ناظر به آینده باشد چرا که سرعت تحولات در فضای مجازی بسیار بالاست و یک روز عقب­‌ماندگی کار را با مشکل مواجه می­کند.»
      ایشان ضمن اشاره به لزوم سرمایه­‌گذاری ویژه در حوزه فضای مجازی خاطر نشان کرد:
      «اگر مدیریت فضای مجازی را از دست بدهیم قافیه را باخته­‌ایم. حکمرانی در فضای مجازی بسیار ضروری است و باید برای رسیدن با آن تلاش کنیم. همچنین بر ضرورت تشکیل جلساتی با اندیشمندان حوزوی و دانشگاهی با هدف تولید ادبیات این مسئله در مجامع علمی تاکید کرد.»
      امام جمعه پردیسان در ادامه ضمن توضیحاتی در خصوص طرح امامت و امارت که در شهر و شهرک پردیسان قم به صورت آزمایشی در حال اجراست، فضای مجازی را فرصتی مناسب در پیش‌برد و گسترش این طرح برشمرد و متقابلا این طرح را نیز قابل پیاده‌سازی در فضای مجازی و موثر در تحقق دولت اسلامی، جامعه اسلامی و تمدن اسلامی عنوان نمود.
      در ابتدای این دیدار، حجت الاسلام و المسلمین رضا حاج حسینی، مدیر دفتر مطالعات اسلامی و ارتباطات حوزوی پژوهشگاه فضای مجازی توضیحاتی پیرامون فعالیت­‌های دفتر ارائه داده و بر اهمیت فعالیت­‌های اسلامی در حوزه فضای مجازی تاکید نمودند.

تصاویر دیدار اعضای دفتر مطالعات اسلامی پژوهشگاه فضای مجازی با رئیس بنیاد فقهی مدیریت اسلامی