نشست هم اندیشی «چالش مشروعیت دولت‌های مدرن در عصر بلاکچین» برگزار شد

نشست هم اندیشی «چالش مشروعیت دولت‌های مدرن در عصر بلاکچین»، در تاریخ 29 دی ماه، به همت «گروه مطالعات فرهنگی و اجتماعی پژوهشگاه فضای مجازی» برگزار شد.

نشست هم اندیشی «چالش مشروعیت دولت‌های مدرن در عصر بلاکچین»، روز یکشنبه مورخ 29 دی ماه، به همت «گروه مطالعات فرهنگی و اجتماعی پژوهشگاه فضای مجازی» و با همکاری «دفتر توسعه فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی دانشگاه صنعتی شریف»، با حضور دکتر سید ابوالحسن فیروزآبادی، دبیر شورای عالی و رئیس مرکز ملی فضای مجازی برگزار شد.
      از جمله سرفصل‌های مورد بحث در این نشست که با ارائه خانم فاطمه‌سادات حسنی و دکتر مصطفی تقوی (عضو هیئت علمی دانشگاه شریف) انجام شد، می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:
      • انواع مشروعیت در دولت‌های مدرن
      • نسبت بلاکچین و حاکمیت
      • مزایای حاکمیت مبتنی بر بلاکچین
      • مخاطرات حاکمیت جهانی بدون دولت مبتنی بر بلاکچین

مشروح این رویداد علمی، به زودی در پورتال پژوهشگاه فضای مجازی، به صورت تفصیلی منتشر خواهد شد.

تصاویر هم اندیشی«چالش مشروعیت دولت‌های مدرن در عصر بلاکچین»