برگزاری کارگاه آموزشی «روش‌شناسی نیازسنجی پژوهشی در مسائل فقهی فضای مجازی»

کارگاه آموزشی «روش‌شناسی نیازسنجی پژوهشی در مسائل فقهی فضای مجازی»، به همت دفتر مطالعات اسلامی و ارتباطات حوزوی پژوهشگاه فضای مجازی، روز چهارشنبه مورخ 25 دی ماه، برگزار خواهد شد.

سالن کنفرانس دانشگاه باقرالعلوم (ع)، واقع در قم، پردیسان، انتهای بلوار دانشگاه، در روز چهارشنبه مورخ 25 دی ماه، میزبان کارگاه آموزشی «روش‌شناسی نیازسنجی پژوهشی در مسائل فقهی فضای مجازی» خواهد بود.
      حجت الاسلام و المسلمین محمد صالح مازنی، مدیر ترویج پژوهش معاونت پژوهش حوزه‌های علمیه و مولف کتاب «درآمدی بر نیازسنجی پژوهشی»، در این کارگاه آموزشی بررسی سرفصل‌های زیر خواهد پرداخت:
      • مفاهیم و مبانی نظری نیازسنجی پژوهشی
      • روش‌ها و فنون نیازسنجی پژوهشی
      • مسئله‌یابی پژوهشی و اولویت‌بندی طرح‌های تحقیقاتی
      • الگوی عملیاتی نیازسنجی پژوهشی در مسائل فقهی فضای مجازی
      به شرکت‌کنندگان این کارگاه آموزشی که در تاریخ یاد شده از ساعت 8 الی 16 برگزار می‌شود، گواهینامه معتبر اعطا شده و از علاقه‌مندان این حوزه برای همکاری دعوت به عمل خواهد آمد.
      جهت ثبت‌نام و کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 09187070530 تماس حاصل فرمایید.