برگزار نشست «ظرفیت بازی‌های رایانه‌ای در پیشبرد گام دوم انقلاب»

دفتر مطالعات اسلامی و ارتباطات حوزوی پژهشگاه فضای مجازی، روز سه شنبه مورخ 17 دی ماه 98 میزبان نشست علمی_ترویجی «ظرفیت بازی‌های رایانه‌ای در پیشبرد گام دوم انقلاب» خواهد بود.

نشست علمی_ترویجی «ظرفیت بازی‌های رایانه‌ای در پیشبرد گام دوم انقلاب»، به همت دفتر مطالعات اسلامی و ارتباطات حوزوی پژهشگاه فضای مجازی و با همکاری مرکز دانش بازی‌های رایانه‌ای، روز سه شنبه مورخ 17 دی ماه، از ساعت 15 الی 17 در دانشگاه باقرالعلوم برگزار خواهد شد.
      حجت الاسلام و المسلمین محمود عبداللهی؛ عضو هیئت مدیره مرکز دانش بازی‌های رایانه‌ای، به عوان ارائه دهنده در این نشست حضور خواهد داشت.
      نشست یاد شده در دفتر مطالعات اسلامی و ارتباطات حوزوی پژهشگاه فضای مجازی، واقع در قم، پردیسان، انتهای بلوار دانشگاه، دانشگاه باقرالعلوم (ع) برگزار خواهد شد.