دیدار اعضای دفتر مطالعات اسلامی پژوهشگاه فضای مجازی با آیت الله اراکی

اعضای دفتر مطالعات اسلامی و ارتباطات حوزوی پژوهشگاه فضای مجازی در دهمین روز از دی‌ماه 1398 با آیت الله اراکی، دبیرکل سابق مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی دیدار و گفت¬وگو کردند.

آیت الله اراکی دبیر کل سابق مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، در دیدار با اعضای دفتر مطالعات اسلامی و ارتباطات حوزوی پژوهشگاه فضای مجازی یادآور شد:
      «اهتمام مقام معظم رهبری به فضای مجازی، اهتمام بسیاری بجایی است و نشان‌­دهنده عمق نظر ایشان و اشرافشان به شرایط و مناسبات جهانی است.»
      آیت الله اراکی در ادامه ضمن تاکید بر اهمیت پرداختن به مسائل فضای مجازی، آن را اولویت اول نظام اسلامی دانسته و افزود:
      «فضای مجازی مسئله‌­ای است که همه نظام بایستی برایش بسیج شوند؛ کار خردی نیست؛ کار کلانی است. ما آمادگی داریم تا در این عرصه ورود پیدا کنیم و در صورت نیاز، لجنه‌­ای از فضلا را برای تحقیق و پژوهش فقیهانه در این حوزه تشکیل دهیم.»
      وی در ادامه تصریح کرد:
      «ورود در این عرصه از اهم کارها است و مقوله اول در مسئله فرهنگ­‌سازی، دانش­‌سازی، انسان­‌سازی و جامعه­‌سازی است.»
      در ابتدای این دیدار، حجت الاسلام و المسلمین رضا حاج حسینی، مدیر دفتر مطالعات اسلامی و ارتباطات حوزوی پژوهشگاه فضای مجازی، توضیحاتی پیرامون فلسفه شکل­‌گیری این دفتر بیان کرده و به تبیین اهم فعالیت­‌های صورت گرفته در آن پرداخت.
      وی ضمن اشاره به این‌که فضای مجازی و فناوری­‌های مرتبط با آن در آینده نزدیک زندگی بشر را دستخوش تحولات بزرگی خواهند نمود گفت:
      «لازم است تا حوزه‌های علمیه با این تحولات آشنا شوند و از ظرفیت­‌های آن در راستای ترویج و تحقق دین استفاده نمایند.»