کارگاه آموزشی «علوم اجتماعی محاسباتی و چالش‌های اخلاقی و سیاستی آن» برگزار شد.

کارگاه آموزشی «علوم اجتماعی محاسباتی و چالش‌های اخلاقی و سیاستی آن»، به همت پژوهشگاه فضای مجازی در تاریخ 27 آذر ماه، برگزار شد.

در هفته پژوهش، کارگاه آموزشی «علوم اجتماعی محاسباتی و چالش‌های اخلاقی و سیاستی آن» با سخنرانی دکتر میثم علی‌زاده (پژوهشگر فوق دکتری دانشگاه پرینستون) در تاریخ 27 آذر 1398 از ساعت 8:30 الی 16 با حضور 40 تن از محققین حوزوی و دانشگاهی، در سالن کنفرانس دانشگاه باقرالعلوم (ع) قم برگزار گردید.
      در این کارگاه که به همت دفتر مطالعات اسلامی و ارتباطات حوزوی پژوهشگاه فضای مجازی برگزار شد، به مباحثی همچون چیستی علوم اجتماعی محاسباتی، کارکردهای آن در حوزه فضای مجازی و چالش‌های اخلاقی و سیاستی آن پرداخته شد.

گزارش تفصیلی این نشست به زودی منتشر خواهد شد.