برگزاری کارگاه آموزشی «علوم اجتماعی محاسباتی و چالش‌های اخلاقی و سیاستی آن»

کارگاه آموزشی «علوم اجتماعی محاسباتی و چالش‌های اخلاقی و سیاستی آن» در تاریخ 27 آذر ماه و با همکاری پژوهشگاه فضای مجازی و دانشگاه باقرالعلوم (ع)، برگزار خواهد شد.

دانشگاه باقرالعلوم (ع)، واقع در قم، پردیسان، روز چهارشنبه، مورخ 27 آذر ماه، از ساعت 8:30 الی 16، میزبان کارگاه آموزشی «علوم اجتماعی محاسباتی و چالش‌های اخلاقی و سیاستی آن» خواهد بود.
      مباحث اصلی مورد بررسی و بحث از سوی دکتر میثم علی‌زاده، پژوهشگر فوق دکتری دانشگاه پرینستون و استاد این کارگاه موزشی به شرح زیر است:
      • مقدمه، مبانی و روش‌ها
      • جمع‌آوری و تحلیل متن برای پژوهش اجتماعی
      • تحلیل شبکه برای پژوهش اجتماعی
      • بررسی چالش‌های اخلاقی و سیاستی
      پژوهشگاه فضای مجازی و باقرالعلوم (ع) متولیان اصلی برگزاری این کارگاه آموزشی هستند.
      جهت ثبت نام و حضور در کارگاه «مقدمه‌ای بر علوم اجتماعی محاسباتی» از طریق ارسال پیامک به شماره 09187070530 اقدام فرمائید.