نخستین کنفرانس بین‌المللی مدیریت دانش، بلاکچین و اقتصاد برگزار خواهد شد

نخستین کنفرانس بین‌المللی مدیریت دانش، بلاکچین و اقتصاد در تاریخ 22 آبان ماه برگزار خواهد شد.

نخستین کنفرانس بین‌المللی مدیریت دانش، بلاکچین و اقتصاد با حمایت انجمن مدیریت دانش ایران، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، پژوهشگاه فضای مجازی، دانشگاه صنعتی مالک اشتر و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در تاریخ 22 آبان ماه در مرکز همایش‌های شهید قندی وزارت ارتباطات برگزار خواهد شد.
      کنفرانس یاد شده با هدف ایجاد زمینه مناسب برای تعامل، تبادل نظر و انتقال تجربیات و ارائه دستاوردهای محققان و پژوهشگران این حوزه، گسترش و توسعه فضای تعامل بین سطوح مختلف راهبردی و عملیاتی، فراهم کردن زمینه انجام تحقیقات و پژوهش های علمی و کاربردی در این حوزه، ارائه موضوعات جدید و استاندارد نوین ، معرفی و بازتاب نتایج تحقیقات، پژوهش­ها، تجربه­ ها و نوآوری­ های علمی دانشگاه­ ها و نیل به توسعه پایدار با همکاری اساتید دانشگاه های معتبر سراسر کشور و فعالان، دانشجویان، پژوهشگران، اندیشمندان کلیه مراکز پژوهشی و دیگر سازمان های مدیریتی برگزار خواهد شد.

لینک منبع