برگزاری سلسله‌نشست‌های «علوم انسانی و فضای مجازی»

پژوهشگاه فضای مجازی سلسله‌نشست‌هایی را با عنوان «علوم انسانی و فضای مجازی» برگزار می‌کند.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه فضای مجازی هسته مطالعات علوم انسانی فضای مجازی در نظر دارد سلسله‌نشست‌هایی را با عنوان «علوم انسانی و فضای مجازی» با سخنرانی اساتید به‌همراه پرسش و پاسخ، و نقد و نظر کارشناسان برگزار نماید. درهمین‌راستا قرار است اولین جلسه از این مجموعه‌نشست‌ها با عنوان «فناوری حکمت‌بنیان و فضای مجازی آینده» با ارائه دکتر مهدی فاتح راد، استادیار پژوهشکده سیاست‌گذاری علم، فناوری و صنعت دانشگاه صنعتی شریف در روز شنبه مورخ 22 مهر ماه سال جاری در پژوهشگاه فضای مجازی به آدرس سعادت‌آباد، خیابان علامه شمالی، خیابان 18 غربی، پلاک 17، پژوهشگاه فضای مجازی، طبقه 5، سالن جلسات برگزار شود. همچنین جلسه به‌صورت آنلاین از طریق آدرس زیر قابل‌استفاده برای عموم علاقه‌مندان خواهد بود:
      درباره دکتر فاتح راد
      دکتر مهدی فاتح راد عضو هیئت علمی پژوهشکده سیاستگذاری علم، فناوری و صنعت دانشگاه صنعتی شریف صاحب الگوی نظری- عملی دانشگاه حکمت‌بنیان و نویسنده کتابهای "مواجهه حکمت.بنیاد؛ بن‌لایه‌های پیشرفت، توسعه و حکمروایی دانشگاه حکمت‌بنیان"، "دانشگاه تراز انقلاب اسلامی"، "دانشگاه حکمت‌بنیان،؛ قلب الگوی اسلامی- ایرانی پیشرفت" و ارزیابی سیاست‌های علم، فناوری و نوآوری" است. وی بیش از چهل مقاله ملی و بین‌المللی در توسعه فناوری، سیاستگذاری، حکمت‌بنیانی و ... دارد و اولین مسئول سیاست علم و فناوری کشور بوده است. فاتح راد همچنین مسئولیت مرکز رشد فناوری‌های پیشرفته و نیز مرکز رشد دانشگاه صنعتی شریف را بر عهده داشته است.